AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üstünde yürümek

Kahve falında duvarın üstünde yürümek

Kahve falında duvarın üstünde yürümek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, işyerini kapatacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına inanılır.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında duvar üstünde yürümek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında duvarın üstünde durmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında duvar üstünden atlamak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar üstünde olmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında duvar üstünde oturmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde durmak para kazanmaya başlayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak büyük sorunlar yaşayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir