AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üstünde oturmak

Kahve falında duvar üstünde oturmak

Kahve falında duvar üstünde oturmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, rahata kavuşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında duvar üstünde oturmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar üzerinde oturmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında duvara oturmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda oturmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda oturduğunu görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, gereken sabrı göstereceğine yorulur.

Kahve falında duvar dibinde oturmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir