AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üstünden atlamak

Kahve falında duvarın üstünden atlamak

Kahve falında duvarın üstünden atlamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, refaha erişileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ya da birlikte iş yaptığınız kişileri inceleyerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında duvar üstünden atlamak düşman olduklarının anlaşılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, korkularının yok olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara atlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvardan atlamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında duvardan atladığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir