AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üstünden atlamak

Kahve falında duvar üstünden atlamak

Kahve falında duvar üstünden atlamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında duvar üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında duvar üstünden atlamak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar atlamak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlardan atlamak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan atladığını görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarın üzerinden atlamak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir