AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üstünde olmak

Kahve falında duvar üstünde olmak

Kahve falında duvar üstünde olmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bol muhabbette kalacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar üstünde olmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar üstünde yürümek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında duvar üstünde oturmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında duvar üstünden atlamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde olmak yeni gayrimenkuller alınacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında duvar üstünde durmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarın üstünde durmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir