AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üstünde yürümek

Kahve falında duvar üstünde yürümek

Kahve falında duvar üstünde yürümek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalettir.

Kahve falında duvar üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında duvar üstünde yürümek moralinin yerine geleceğine, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında duvar üstünden atlamak para yatıracağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında duvarın üstünde durmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kazancını artıracağına rivayet eder.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine inanılır.

Kahve falında duvar üstünde oturmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında duvar üstünde durmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir