AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üstünde durmak

Kahve falında duvar üstünde durmak

Kahve falında duvar üstünde durmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, ufkunun açılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde durmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında duvar üstünde durmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında duvarın üstünde durmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ip üstünde durmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde durmak doğru kararların alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kayanın üstünde durmak yapılan hataların tekrarlanacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında taşın üstünde durmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında su üstünde durmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir