AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üstünde durmak

Kahve falında duvarın üstünde durmak

Kahve falında duvarın üstünde durmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bunun şans olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Kahve falında duvar üstünde durmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın üstünde durmak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ip üstünde durmak bunun için Allah’a şükredeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde durmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir