AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları silmek

Kahve falında duvarları silmek

Kahve falında duvarları silmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında duvarları silmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında isli duvar silmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz duvar silmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarını silmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar sildiğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kirli duvarı silmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında duvar silmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında odanın duvarını silmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Kahve falında ev duvarı silmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir