AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar sökmek

Kahve falında duvar sökmek

Kahve falında duvar sökmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında duvar sökmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında duvar kağıdı sökmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında duvar sökmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozet sökmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak sökmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar sökmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında örgüyü sökmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü örüp sökmek hem amaçlarına nail olamayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir