AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kıl görmek

Kahve falında duvarda kıl görmek

Kahve falında duvarda kıl görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda kıl gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında duvarda kıl görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda halı görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarin yikildiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda bit görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar yapmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar ördüğünü görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir