AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabarmış duvar görmek

Kahve falında kabarmış duvar görmek

Kahve falında kabarmış duvar görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, övgü dolu sözler duyacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Kahve falında kabarmış duvar gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında duvar kabarması görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kabarmış duvar görmek daha isabetli kararlar alacağına, kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında kabarmış ekmek görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işarettir.

Kahve falında kabarmış deniz görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kabarmış kek görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaba inşaat görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık kabartmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kabarması görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir