AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları sıvamak

Kahve falında kolları sıvamak

Kahve falında kolları sıvamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kısmet alacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolları sıvamak gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Kahve falında kolları sıvamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kol sıvamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında ev sıvamak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında duvarı sıvamak maddi zarara gireceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarı çamurla sıvamak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurla ev sıvamak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beton sıvamak hayatın kolaylaşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çamur sıvamak attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir