AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan su akmak

Kahve falında duvardan su akmak

Kahve falında duvardan su akmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında duvardan su akmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında duvardan su akmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında tavandan su akmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında ağzının suyu akmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işinin ehli olacağına delalettir.

Kahve falında gözü akmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan akmak gün sayacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt akmak büyük adımlar atacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş akmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından kan akmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir