AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan su akmak

Kahve falında tavandan su akmak

Kahve falında tavandan su akmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların takdirini kazanacağına, gururlu bir hayat süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kötü sözler duyulacağına işarettir.

Kahve falında tavandan su akmak gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Kahve falında tavandan su akmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının suyu akmak mutluluktan havalara uçacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan su akmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında sümük akmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sütü akmak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kan akmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden süt akmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir