AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt akmak

Kahve falında memeden süt akmak

Kahve falında memeden süt akmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, maddi olarak zarar edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında memeden süt akmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında memeden süt akmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden süt akmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sütü akmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında süt akmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ağzının suyu akmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan akmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan akmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kulağı akmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir