AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü akmak

Kahve falında gözü akmak

Kahve falında gözü akmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü akmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gözünden yaş akmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü akmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinden kan akmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ağzından bal akmak beklentilerin gerçekleşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Kahve falında suda akmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan kan akmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında ağzından salya akmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında irin akmak her zaman haklının yanında olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir