AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının suyu akmak

Kahve falında ağzının suyu akmak

Kahve falında ağzının suyu akmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının suyu akmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında ağzının suyu akmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kan akmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından bal akmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ağzından salya akmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında duvardan su akmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan su akmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan akmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı akmak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir