AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda leke görmek

Kahve falında duvarda leke görmek

Kahve falında duvarda leke görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, endişelerini silip atacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda leke gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında lekeli duvar görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda leke görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında lekeli kıyafet görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etekte leke görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet eder.

Kahve falında kan lekesi silmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir