AnaSayfa / Genel / Kahve falında etekte leke görmek

Kahve falında etekte leke görmek

Kahve falında etekte leke görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında etekte leke gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında etekte leke görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek lekesi görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanakta leke görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz lekesi görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kara leke görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek yeni kapılar açılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde leke görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir