AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, düşmanlarını kaybetmeye, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta siyah lekeler gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek parasal durumun düzeltileceğine, zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta leke görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir