AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli kıyafet görmek

Kahve falında lekeli kıyafet görmek

Kahve falında lekeli kıyafet görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, yeni işler yapılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulur.

Kahve falında lekeli kıyafet gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında kıyafette leke görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetinde leke görmek haneye nifak gireceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında lekeli kıyafet görmek günah işlemeyi terk edeceğine, tövbe etmeden vefata delalet eder.

Kahve falında dilinde leke görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında lekeli kazak görmek takdir toplayacak işler yapacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi leke görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Kahve falında domates lekesi görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında tavanda leke görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir