AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan lekesi silmek

Kahve falında kan lekesi silmek

Kahve falında kan lekesi silmek rızkının ve kazancının bol olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi silmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Kahve falında kan lekesi silmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında leke silmek rahat bir hayatı olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, de zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi temizlemek karşısına iyi insanların çıkacağına, verimli olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kan lekeleri görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Kahve falında kan lekesi görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, dinamik olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir