AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli duvar görmek

Kahve falında lekeli duvar görmek

Kahve falında lekeli duvar görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında lekeli duvar gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Kahve falında lekeli duvar görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, rızıksız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda leke görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulur.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşırda leke görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kan lekesi görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında leke çıkarmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir