AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kara leke görmek

Kahve falında yüzünde kara leke görmek

Kahve falında yüzünde kara leke görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kara leke gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında kara leke görmek çirkin bir iş yapmaya, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnında kara leke görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde leke görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek dileklerin yerine geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir