AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde leke görmek

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünde leke gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde leke görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işarettir.

Kahve falında lekeli yüz görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir