AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kilim görmek

Kahve falında duvarda kilim görmek

Kahve falında duvarda kilim görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok dikkat çekeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda kilim gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında duvarda kilim görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Kahve falında antika kilim görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kilim almak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim sermek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kilim görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kilim görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinden kilim almak haksızlıklara maruz kalınacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında halı kilim çırpmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir