AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kilim görmek

Kahve falında kırmızı kilim görmek

Kahve falında kırmızı kilim görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kilim gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında kırmızı kilim görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevindirici haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında halı kilim almak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında el dokuma kilim görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret eder.

Kahve falında derede kilim yıkamak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında halı kilim görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulur.

Kahve falında kilim taşımak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında yün kilim görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kilim görmek takdir edileceği işler yapacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir