AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim almak

Kahve falında kilim almak

Kahve falında kilim almak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kilim almak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Kahve falında halı kilim yıkamak yönetici makamına geleceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kilim görmek büyük bir mala sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilim satmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında antika kilim görmek ailesinin de büyük olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kilim satın almak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, bahtın açılacağına işarettir.

Kahve falında el dokuma kilim görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında yeşil kilim görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında küçük kilim görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir