AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika kilim görmek

Kahve falında antika kilim görmek

Kahve falında antika kilim görmek hayatının başarılarla dolacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında antika kilim gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında antika kilim görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında antika mobilya görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında antika saat görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antika yüzük takmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika kapı görmek büyük hatalar yapacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında antika araba almak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika eşya görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında antika yüzük görmek paslı bir çiviye basabileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir