AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kilim görmek

Kahve falında küçük kilim görmek

Kahve falında küçük kilim görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında küçük kilim gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında küçük kilim görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında kilim çalmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kilim görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilim katlamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yerde kilim görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet eder.

Kahve falında kilim almak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede kilim yıkamak içini açmaya karar vereceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kilim görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir