AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kilim almak

Kahve falında birinden kilim almak

Kahve falında birinden kilim almak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, başarının düşeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kilim almak gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Kahve falında kilim halı görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık kilim görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında desenli kilim görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski halı kilim görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında derede kilim yıkamak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kilim görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kilim görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kazancının da azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir