AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kertenkele görmek

Kahve falında duvarda kertenkele görmek

Kahve falında duvarda kertenkele görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında duvarda kertenkele gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kertenkele görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele yemek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kertenkele görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında akrep ve kertenkele görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek büyük tartışmaların yapılacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir