AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kertenkele görmek

Kahve falında kocaman kertenkele görmek

Kahve falında kocaman kertenkele görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman kertenkele gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda kertenkele görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare kertenkele görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evinde kertenkele görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Kahve falında iri kertenkele görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir