AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele ısırması görmek

Kahve falında kertenkele ısırması görmek

Kahve falında kertenkele ısırması görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele ısırması gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek ticaretinin gelişeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kertenkele görmek yeni bir sayfa açacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kesmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında suda kertenkele görmek bir fitne çıkarmaya, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele kovalamak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında hamile kertenkele görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir