AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kertenkele görmek

Kahve falında siyah kertenkele görmek

Kahve falında siyah kertenkele görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kertenkele gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Kahve falında siyah kertenkele görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek onlar için çabalayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı kertenkele görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek yaşamının uzun olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine inanılır.

Kahve falında evinde kertenkele görmek küslükleri bitireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kertenkele sevmek hak yolundan uzaklaşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir