AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kertenkele görmek

Kahve falında ölü kertenkele görmek

Kahve falında ölü kertenkele görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kertenkele gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayra ve esenliğe alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kertenkele görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kertenkele görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalettir.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir