AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara yağ sürmek

Kahve falında duvara yağ sürmek

Kahve falında duvara yağ sürmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında duvara yağ sürmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında duvara yağ sürmek yolunun hep açık olacağına, sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze yağ sürmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kafaya yağ sürmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuda yağ sürmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Kahve falında saça yağ sürmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Kahve falında saçına yağ sürmek evlatlarından hayır bulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir