AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına yağ sürmek

Kahve falında saçına yağ sürmek

Kahve falında saçına yağ sürmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında saçına yağ sürmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında saça yağ sürmek hatalarını fark edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına yağ sürmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında vücuda yağ sürmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağ sürmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze yağ sürmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında duvara yağ sürmek bir hastalıktan kurtulunacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamura yağ sürmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir