AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze yağ sürmek

Kahve falında yüze yağ sürmek

Kahve falında yüze yağ sürmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze yağ sürmek gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında yüze yağ sürmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kapıya yağ sürmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuda yağ sürmek kendi işini kurup başına geçeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında duvara yağ sürmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında bacağa yağ sürmek hak yolundan ayrılmayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağ sürmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir