AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça yağ sürmek

Kahve falında saça yağ sürmek

Kahve falında saça yağ sürmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında saça yağ sürmek gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Kahve falında saçına yağ sürmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında saça yağ sürmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yüze yağ sürmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara yağ sürmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir