AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda yağ sürmek

Kahve falında vücuda yağ sürmek

Kahve falında vücuda yağ sürmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, kalp kırmaya, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuda yağ sürmek gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Kahve falında vücuda yağ sürmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında vücuttan yağ çıkarmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya yağ sürmek isteklerinize kavuşacağınıza, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze yağ sürmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek zengin için yoksulluğa, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kafaya yağ sürmek ikisinin de çok rahat edeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir