AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğine yağ sürmek

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulur.

Kahve falında yağ sürmek maddi konuda zayıflayacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet eder.

Kahve falında birine yağ sürmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir