AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek kırgınlıkların sona ereceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir