AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara tutunmak

Kahve falında duvara tutunmak

Kahve falında duvara tutunmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, endişelerinin son bulacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara tutunmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında duvara tutunmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında düşerken tutunmak işini büyüteceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Kahve falında arabaya tutunmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayaya tutunmak mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ipe tutunmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereye tutunmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir