AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ipe tutunmak

Kahve falında bir ipe tutunmak

Kahve falında bir ipe tutunmak onurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sayılacağına ve sevileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir ipe tutunmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ipten tutunmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında bir ipe tutunmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde ipe tutunmak tüm isteklerine kavuşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşerken tutunmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak yüksek bir makama geleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tutunduğunu görmek mutlu olacağınıza, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir