AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye tutunmak

Kahve falında pencereye tutunmak

Kahve falında pencereye tutunmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında pencereye tutunmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında pencereye tutunmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet eder.

Kahve falında kayalıklara tutunmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ipten tutunmak bereket ve zenginlik olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında birini düşerken tutunmak mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmemek için tutunmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan tutunmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir