AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak üzüntülerini bölüşeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumda tutunmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak sorunların üzüntülere neden olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma tutunmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini düşerken tutunmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında düşmemek için tutunmak rahat yüzü göreceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir