AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan tutunmak

Kahve falında uçurumdan tutunmak

Kahve falında uçurumdan tutunmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, onu alkışlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan tutunmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak sevineceğine ve mutlu olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumda tutunmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, durumunuzun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma tutunmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Kahve falında duvara tutunmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir