AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya tutunmak

Kahve falında arabaya tutunmak

Kahve falında arabaya tutunmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, ticaretinin açılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya tutunmak gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Kahve falında arabaya tutunmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında birine tutunmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa tutunmak tövbe etmeden vefata, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Kahve falında tutunduğunu görmek hastalıkların son bulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Kahve falında düşerken tutunmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüse tutunmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca tutunmak kaybettiği şeyi bulmasına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir